
יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, דורש להטיל עונש מוות על הפלסטיני מהכפר דיר קדיס, הנאשם באונס ילדה יהודיה בת 7.
"זה גרם לי לזעזוע עמוק. זו לא פדופיליה, אלא טרור נטו - מהחמורים ביותר ששמעתי עליהם", מסר ליברמן.
לדבריו, "זהו בדיוק אחד מהמקרים שבהם לא הייתי מהסס, ודורש מבית המשפט לגזור גזר דין מוות על המחבל הנתעב".
"חבל שרה"מ בנימין נתניהו ממשיך לטרפד את חוק עונש מוות למחבלים, למרות ההתחייבות הכתובה והפומבית שלו", הוסיף ליברמן וסיים בציטוט מדברי חז"ל, "כל שהוא רחמן על אכזרים לסוף נעשה אכזר על רחמנים".
כזכור, אמש הגישה הפרקליטות הצבאית כתב אישום חמור נגד פלסטיני תושב דיר קדיס בגין אונס, תקיפה וחטיפה של ילדה בת שבע.
הנאשם עבד כמנקה וכאיש תחזוקה במוסד חינוכי באזור בנימין, הכיר את הילדה וטיפח עימה קשר על ידי כך שהיה מדבר איתה מעת לעת ונותן לה ממתקים. באחד הימים הוביל הנאשם את הילדה לבית באזור כשהוא אוחז בידיה בכוח, גורם לנפילתה ואונס אותה.
בזמן האונס נכחו גם חבריו של האנס וסייעו לו. על פי הדיווח של עיתונאית 'כאן', כרמל דנגור, בבית שבו אנס עובד הניקיון הערבי את הילדה, נכחו גם חבריו שהחזיקו בידיה וברגליה על מנת שלא תוכל להתנגד למעשיו. בנוסף, הם צחקו עליה ואמרו לה "מגיע לך". בשעה זו טרם נעצרו הסייענים לאונס.