
יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני הבהיר הבוקר (חמישי) כי מפלגת יהדות התורה תומכת בראש הממשלה בכל מחיר וכל דיאלוג זה או אחר עם 'כחול-לבן' אין בו כדי לשנות את התמיכה.
"הולכים עם נתניהו בכל מחיר. השמאל יודע לשלם פי מיליון מהימין, אבל אני נצמד לאידיאולוגיה", אמר בראיון לגל"צ'.
לדבריו, הסיעות החרדיות לא מטילות ווטו על בני גנץ. "אין וטו על כחול לבן, אבל אני לא אשב עם יאיר לפיד בקואליציה - בשום מקרה ובשום צורה. אין לזה שום משמעות לזה שאני נפגש עם אנשים בכחול לבן".
בדבריו תקף גפני את ראש עירית ר"ג כרמל שאמה הכהן שהוביל במועצת העיר את אישור תחבורה ציבורית מצומצמת בשבת. "הוא לא מבין מה זה דמוקרטיה. אם היינו יודעים שכך הוא הולך לפעול היינו נאבקים בו. כל תפקידיו הגיעו בגלל שיתוף הפעולה שלנו עם הליכוד - זו כפיות טובה", אמר.
בהמשך התייחס גפני גם לעתידו הפוליטי. "מתגנבות לראשי כל הזמן מחשבות כמה עוד צריך להמשיך. אני אוהב ללמוד תורה ורוצה לחזור לכולל, אבל זה לא קורה עכשיו", אמר.
