הרב רפי פרץ נשאל על טיפולי המרהחדשות 12

שר החינוך, הרב רפי פרץ, מתכוון להיפגש בקרוב עם קבוצה של מורים ומורות שמשתייכים לקהילה הגאה, כך דווח בחדשות כאן 11.

אתמול נעשתה פנייה ללשכתו של השר פרץ מקהילת מורים ומורות גאים שכללה הצעה לקיים פגישה, לאחר דברי יו"ר הבית היהודי בנוגע ל'טיפולי המרה'.

הרב פרץ השיב שהוא ישמח להיפגש ואנשי לשכתו התבקשו לארגן את המפגש בימים הקרובים כדי להבהיר שלא היתה לשר החינוך כוונה לפגוע בקהילה הגאה.

מארגון המורות והמורים הגאות נמסר: "נשמח להיפגש עם שר החינוך ועם כל שר חינוך שימונה גם לאחר הבחירות. השיח עם הדרג הפוליטי והמקצועי במשרד חשוב לנו מאוד, אבל חשוב עוד יותר שמשרד החינוך והעומד בראשו יתחייבו לקבל את המלצת משרד הבריאות ואיגודי מטפלי הנפש וישללו את קיומם של טיפולי המרה בחוזר מנכ"ל בטרם הפגישה. טיפולי המרה הם מסוכנים ביותר ואין לנו כוונה להתפשר על הנקודה החשובה הזו".