תינוק
תינוקצילום: ISTOCK

הגננת החשודה בהתעללות בפעוטות כרמל מעודה הובאה הבוקר (חמישי) לדיון נוסף בעניינה בבית משפט המחוזי בלוד.

כשמעודה עברה במקום היא כיסתה את פניה ואחת האימהות הזועמות קראה לעברה: "כרמל מה קרה עכשיו שאת מתביישת?".

הורים צעקו לעורך דינה של מעודה, אפרים דמרי, בתום הדיון: "שקרן, נוכל. יש לך ילדים בבית – תסתכל עליהם לפני שאתה הולך לישון. תתבייש".

עו"ד התייחס למצבה הנפשי ואמר, "היא כשירה לעמוד לדין - אבל בזמן ביצוע המעשה, לא הייתה מודעת למעשיה".

אתמול פורסם ב"ידיעות אחרונות" כי מעודה התייחסה לסרטונים שהוצגו לה במהלך חקירתה ובהם מתועדים חלק ממקרי ההתעללות המיוחסים לה. במהלך החקירה, התקשתה לספק הסברים למעשיה: "זה לא האופי שלי וזאת לא אני, רוח רעה נכנסה בי".

"יש דברים שלא נעימים כלפי הילד, אבל זה לא עניין שאני עושה באופן תמידי, ואני מביעה חרטה על הכל. גם כשאני מעירה לילד בצורה מילולית, אני מביעה חרטה. אני יודעת שזה רק נראה רע, אבל לא התכוונתי לפגוע בהם", אמרה מעודה לאחר שצפתה בחלק מהסרטונים.