
יצחק וסרלאוף, אשר התמודד מטעם 'עוצמה יהודית' לכנסת ה-22, לוקח אחריות וקורא לציבור "להתאחד באמת ובאהבה הרבה לפני שזה מגיע לפוליטיקה".
בדף הפייסבוק שלו כתב וסרלאוף: "אין תירוצים. לא עברנו. האמנו שנעבור ובשם אמונה זו נעדרתי מהבית חודשים ארוכים ולקחנו התחייבויות כספיות גדולות. אף אחד לא מושלם. מחנה הימין כולו נדרש לחשבון נפש מעמיק".
הוא הוסיף, "מוכרחים לרוץ יחד בצורה הוגנת לפי אומדן הכוח של כל אחד ולהפסיק עם ההשמצות ההדדיות. כעת זה לא הזמן לרקוד על הדם. אשמים אנחנו כולנו. ימינה כשלה ואנו כשלנו".
"אני לוקח אחריות", כתב. "הציבור הימני לימד אותנו לקח שלא טוב לריב בתוכינו. המלחמות הללו גורמות נזק רק לעצמינו. אי אפשר להמשיך להתעלם מציבור עצום שרוצה את עוצמה יהודית בכנסת. לא עת נקמות אישיות ושיקולים פוליטיים קטנוניים".
"אני מקווה שבפעם הבאה ישכיל המחנה הלאומי לכבד את כלל השותפים ואת כוחם האלקטורלי בהתאם. עידן הקומבינות והמקומות השמורים מאוס ומעורר גועל ואי צדק. התקווה תגיע אם כולם ירצו בכך אבל באמת", הוסיף.
"ימי חודש הרחמים והסליחות ואני חושב שזו הזדמנות לכולנו להתאחד מחדש. להתאחד באמת ובאהבה הרבה לפני שזה מגיע לפוליטיקה", סיכם.

