איילת שקד
איילת שקדFlash 90

הרב אלימלך פירר הקים מפעל חסד מופתי של איש אחד. ״עזרה למרפא״ היא כל מה שחשבנו על חברת מופת. מתן עזרה לכל דורש הן בעצה טובה והן באספקת ציוד רפואי לכל אחד ואחת ללא הבדל דת גזע או מין.

ערב ההתרמה שהיה אמור להיות מחווה לשלמה ארצי הפך לסערה תקשורתית בגלל מה שאוהבים בתקשורת לכנות הדרת נשים.

אני אישה שאינה דתייה, חייה כל חיי בתל אביב ואינני רואה בעיה שבערב התרמה שעורך אדם חרדי יכובדו אמונתו ותפישת עולמו. לא מזמן התקיים מירוץ הנשים של תל אביב, לא ראיתי שקמה צעקה על הדרת גברים.

כולנו חייבים להבין שהחברה הישראלית היא חברה מורכבת ואם לא נדע לכבד האחד את אורחותיו של האחר, החיים פה יהפכו בלתי אפשריים.

אני משוכנעת שלא מדובר במקרה של הדרת נשים מהמרחב הציבורי אלה בניסיון לעורר ויכוח מיותר שכל מטרתו לעורר ריב ומדון.

כולי תקווה שהמפעל המדהים שהקים הרב פירר יקיים את ערב ההתרמה שבסופו של דבר מטרתו היא סיוע חשוב לחולים וחולות ובני משפחותיהם.

כל מי שנזקק פעם לעזרתו יודע על מה אני מדברת, ומי שלא נזקק, מאחלת לו שלא יזדקק.