משטרת אינדיאנה חוקרת את מותה של אישה שנמצאה בדירה ללא רוח חיים לאחר שנחנקה על ידי נחש פיתון ענק שהקיף את צווארה.
האשה, לורה הרסט בת ה-36 אותרה ללא דופק וכוחות ההצלה שהוזעקו למקום ניסו לבצע בה החייאה במשך שעה ארוכה אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותה.
חוקרי המשטרה שנכנסו לבית הופתעו לגלות שאין בו דיירים הולכים על שתיים, אבל יש למעלה ממאה דיירים הזוחלים על גחונם.
כ-140 נחשים נמצאו בדירה שהרסט היתה פוקדת לפחות פעמיים בשבוע. החקירה העלתה כי הנכס עצמו שייך בכלל לשריף של אחד המחוזות במדינה, שהעדיף שלא להגיב לפניות כלי התקשורת מעבר לעובדה שהוא "משתף פעולה עם חקירת המקרה".
המשטרה המקומית מסרה כי נראה שהבית שופץ במיוחד כדי לגדל בו את מספר הנחשים הבלתי נתפס. הרסט ככל הנראה היתה האחראית על הפרוייקט ובמקרה הזה פשוט הוציאה נחש לבדיקה כפי שעשתה בכל פעם שהגיעה לדירה, אך נראה שהפעם הוא לא העריך את דאגתה.