
יו"ר כחול לבן, ח''כ בני גנץ, סייר במועצה האזורית רמת נגב עם ראש המועצה ערן דורון וחברי הכנסת פנינה תמנו שטה, רם שפע ואלון שוסטר.
גנץ התייחס לפלונטר הפוליטי ואמר ''אני מקווה שלא נגיע לבחירות שלישיות למרות כל ההצהרות. אנחנו רוצים אחדות ואני מדבר על אחדות מיומי הראשון בפוליטיקה".
בנוגע לפגישה עם נתניהו אמש אמר גנץ: "צר לי שישבתי בחדר וקיימתי שיחה אחת ולפני שהגעתי לאוטו יצאה הודעה לתקשורת הפוכה לגמרי. בחדר נתניהו לא הציע שום דבר חדש. הוא התבצר בעמדותיו, לא כך מנהלים משא ומתן".
גנץ הוסיף: "נתניהו לא צריך לחפש אשמים- בכחול לבן יש תהליכי שיח מסודרים והאחריות היא עלי וההחלטות הן באחריותי תוך התייעצות עם חבריי.
''הוא צריך להסתכל לי ולאזרחי ישראל בעיניים ולהגיד מה הוא חושב ומה הוא רוצה במקום לגלגל מעצמו אחריות. אף ראש ממשלה לא העמיד את עצמו אף פעם כמוהו לפני מדינת ישראל", תקף יו"ר כחול לבן.