
ח"כ משה יעלון, לשעבר שר הביטחון בממשלת נתניהו השלישית וכיום מבכירי כחול לבן, הגיב אחר הצהריים (חמישי) לפרסום כתבי החשדות בפרשת הצוללות (פרשה 3000).
"אמרתי ואומר גם היום - פרשת רכש הצוללות וכלי השייט ממספנת ׳תיסנקרופ׳, היא פרשת השחיתות החמורה ביותר מקום המדינה, בתחום הביטחון", צייץ יעלון בטוויטר.
לדבריו, "ממשלה בראשות ׳כחול-לבן׳ תקים ועדת חקירה שתכליתה חשיפת האמת בנושאים שלא נבדקו עד תום בכלל, ולגבי נתניהו בפרט (כמו אישור מכירת צוללות מתקדמות למצרים, תוך הסתרה משר הביטחון והרמטכ״ל)".
יעלון חזר על טענותיו לפיהן גם ראש הממשלה בנימין נתניהו היה מעורב בפרשה, זאת למרות שכתב החשדות שפורסם היום כלל איננו מזכיר את נתניהו כמעורב.
"מוגשים כתבי אישום חמורים נגד המקורבים ביותר לנתניהו, והוא לא ידע?", תהה יעלון, "השאלות ששאלתי את היועמ״ש לממשלה בנובמבר 2018, בתום חקירת המשטרה, עדיין נותרו ללא מענה".