זהבה גלאון
זהבה גלאוןצילום: יונתן סינדל, פלאש 90

חברת הכנסת לשעבר זהבה גלאון תוקפת את שר החינוך הרב רפי פרץ בעקבות ההסכם עם עוצמה יהודית.

"הבית היהודי החליטו לרוץ במשותף לכנסת עם מפלגת ג׳נוסייד רצחנית כדי להביא להגדלת הבלוק של נתניהו, שיאפשר להמשיך ולשכפ"ץ אותו ולחלץ אותו ממאסר. רפי פרץ אתם בושה אדירה למדינה ולכל ישראלי בעל צלם אנוש".

הבית היהודי ועוצמה יהודית הודיעו היום (שישי) על ריצה משותפת בבחירות הקרובות. יושבי הראש של המפלגות, השר רפי פרץ ואיתמר בן גביר, קראו לאיחוד הלאומי להצטרף לחיבור. מקומות 1, 4 ו- 7 ברשימה יהיו של הבית היהודי. מקומות 2, 5 ו- 8 נשמרו לאיחוד הלאומי אם יחליטו להצטרף ובמקומות 3, 6 ו- 9 ישובצו אנשי עוצמה יהודית.

יו״ר הבית היהודי השר רפי פרץ מסר "יש לנו מחוייבות למחנה הימין, אסור שקולות ימין ילכו לפח. הבחירות האלו גורליות לממשלת הימין ולציונות הדתית. הצורך באחדות היא צו השעה. אנו מאחדים את השורות ויוצאים יחד קדימה. קורא לשר בצלאל סמוטריץ׳ להצטרף וללכת יחד עוד היום כדי שהפעם תוצאות הבחירות יהיו ברורות".

לפני כניסת השבת דווח כי השר רפי פרץ שוחח עם נתניהו ואמר לו כי בכוונתו להוביל לאיחודים נוספים בימין - עם סמוטריץ' ועם בנט.