סיעת ימינה מגיבה לקמפיין הפונה לציבור הציוני דתי שהשיקה היום (שני) מפלגת כחול לבן.
בסרטון של כחול לבן הובאו קטעי וידאו מהיממות הסוערות שעברו על הפוליטיקה המגזרית ממרכז, הבית היהודי ועד לביטול ההסכם עם איתמר בן גביר.
בתגובה, ימינה פרסמה סרטון בו מובאים הקלטות של חברים בכירים בכחול לבן המצהירים על נכונותם לפינוי יישובים ולצעדים מרחיקי לכת במו"מ עם הפלסטינים.
בסוף הסרטון מובאים דבריו של עפר שלח שסיפר על הנכונות להרכיב ממשלה הנתמכת על ידי הרשימה המשותפת ומתחת לתמונה של גנץ טיבי ועודה נכתב: "הבית היחיד שהם מציעים הוא בית משותף עם טיבי ועודה".
ח"כ איילת שקד אמרה בתגובה, ''כחול לבן חושבים שהציונות הדתית תשרת את ממשלת השמאל ערבים שהם רוצים להקים. ובכן, מעבר לזה שמדובר במפלגת שמאל מדיני, שמאל כלכלי ואנטי דתי (עיין ערך הקמפיין האחרון להקמת ממשלה חילונית) מה שצריך להזכיר לציבור זה שמפלגת "יש עתיד" נלחמה בנו נגד כל המפעלים המפוארים של הציונות הדתית: נגד השרות הלאומי, נגד הגרעינים, נגד החינוך הממלכתי דתי, נגד החטיבה להתיישבות ונגד הישיבות הציוניות.
''ובכן, עם כל הכבוד ליועז הנדל, הציונות הדתית היא לא עדר של פתיים", הוסיפה שקד.

