
לא חסר לה כלום. מעל 6 שנים לא ניצחה מכבי נתניה באצטדיון טדי שבבירה. אז, באפריל 2013 עשתה זאת נתניה אחרי שכבר פיגרה כשהפכה לניצחון גדול בתוצאה 3:1.
הערב (שני) הגיעה נתניה שוב לאצטדיון שבבירה וכמו אז גם הפעם התוצאה עמדה על 1:3, רק שהפעם היה זה לזכות הקבוצה המארחת, בית"ר.
הירושלמים הגיעו למשחק הערב כשהכל חוץ מכדורגל מעסיק אותם - החל בעיסוק סביב המעבר של הכוכב של הקבוצה גדי קינדה לארצות הברית, דרך הרחקתו של פרדי פלומיין לשלושה משחקים בעקבות עימות עם אוהד מכבי ת"א על ידי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל וכלה בפציעות הרבות של השחקנים הבכירים כמו קונטה, שלומי אזולאי וטל בן חיים.
אם להוסיף את מזג האוויר הגשום והקר, את עובדת היות טדי אצטדיון שכבר אינו מפחיד יריבות ודווקא מקום מועד לאכזבות ורצף שתי תוצאות התיקו שהגיעו איתם למשחק הערב, נראה שהכל היה מוכן לקראת תיקו נטול שערים.
לא אם זה תלוי בחלק ההתקפי של בית"ר ובעיקר בשחקנה הקיצוני ליוואי גארסיה. הקשר המצויין כבש שער מרחוק בתום מבצע אישי בדקה ה-40, אך לא הספיק לחגוג אותו כשמהעבר השני בעיטה חופשית של נתניה הסתיימה בשער שיוויון לזכותה שאושר לאחר התערבות מערכת ה-VAR.
נגמר? הצחקתם את גארסיה. בית"ר עלתה חדה ורעבה למחצית השניה כשכניסה של שלום אדרי לכר הדשא הפיחה בהם רוח חיים. שתי פעולות דומות מאוד של מקסים גרצ'קין בדקות ה-68 ו-73 הסתיימו בשער נוסף של גארסיה ואחד יפה מהאוויר של הקפטן דן איינבינדר ובית"ר רשמה ניצחון ביתי חשוב מאוד עם 1:3 שמקרב אותה משמעותית אל עבר הכרטיס לאירופה. פתאום הדיבורים על סגל קצר וחסר לא מעניינים והעתיד נראה ורוד מתמיד.
נתניה ממשיכה להציג חוסר יציבות ומתחילה לאבד גובה בדרך אולי לפלייאוף תחתון קשוח וצמוד.
במשחקים נוספים שנערכו הערב במסגרת המחזור ה-19 בליגת העל בכדורגל ניצחו הפועל באר שבע ובני יהודה את יריבותיהן בתוצאה 0:1 במה שהיה ניצחון בכורה של מאמניהן החדשים בליגת העל העונה.