זירת אירוע הדקירה בהוד השרון
זירת אירוע הדקירה בהוד השרוןצילום: Roy Alima/Flash90

תושב הוד השרון בן ה-33 שרצח את בתו התינוקת בת העשרה חודשים ופצע קשה את בתו בת השלוש ואת אשתו בת ה-36 יישאר במעצר עד יום ראשון. כך קבע בצהריים (יום ו') בית משפט השלום בפתח תקווה.

הרוצח מאושפז בבית החולים מאיר בכפר סבא במצב קל-בינוני לאחר שדקר גם את עצמו. הדיון בהארכת מעצרו של הבעל, מהנדס במקצועו, התקיים בהיעדרו.

מותה של הבת התינוקת נקבע הבוקר בבית החולים מאיר בכפר סבא לאחר מאמצים של הרופאים להצילה. אחותה בת השלוש מאושפזת באותו בית חולים במצב קשה והיא עברה ניתוח. האם הובהלה לבית החולים בילינסון בפתח תקווה שאליו הגיעה במצב קשה ביותר.

האם הפצועה, אדריכלית במקצועה, ניסתה להימלט על נפשה. אחותה המתגוררת בסמוך התקשרה למשטרה.

מנהלת בית החולים בילינסון ד"ר אפרת הרלב עדכנה על מצב האם: "אל חדר המיון בבית החולים בילינסון הגיעה בשעות הבוקר הנפגעת מאירוע הדקירה בהוד השרון. מצבה בהגעתה היה קשה ביותר, והיא הובלה לחדר ניתוח, שם היא טופלה בפגיעות שהיו באזור הצוואר והבטן. היא הועברה לטיפול נמרץ כללי להמשך הטיפול. אנחנו מקווים שבהמשך ישתפר מצבה".