כוחות משטרה ומחסומים הוצבו בכניסות לבני ברקדוברות המשטרה

המשטרה פרסה הבוקר (שישי) עשרות מחסומי דרכים בכל הכניסה והיציאות של בני ברק, לאחר שהדרג המדיני הכריז על העיר ''אזור מוגבל''.

מאות שוטרים פועלים לאכיפת התקנות לשעת חירום וקיום ההנחיות בשטח, בסיוע רחפנים ותצפיות.

היציאה מהעיר מותרת רק לקבלת טיפול רפואי חיוני שלא ניתן לקבלו בתוך העיר, הליך משפטי שמחייב את נוכחותו, הלוויה של קרוב משפחה מדרגה ראשונה, העברה של קטין שהוריו חיים בנפרד אל ההורה המתגורר מחוץ לאזור המוגבל, או לצורך חיוני אחר באישור מי שהוסמך לכך על ידי רשות החירום הלאומית.

נצ"מ שלומי שגיא: רוב תושבי בני ברק שומרי חוקדוברות המשטרה

הכניסה לבני ברק מותרת לגופי החירום וההצלה, לתושבים, לאנשי צוות רפואי, לעובדים סוציאלים ועובדי רווחה, עיתונאים, ומספקי שירותים חיוניים כמו חשמל, מים, תקשורת ופסולת.

המשטרה קוראת לציבור להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות, שכן אי קיומן משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הקורונה והתפשטותו בישראל.

מספר חולי הקורונה המאובחנים בישראל עומד נכון להבוקר על 7,030 בני אדם. 115 חולים מאושפזים במצב קשה, 95 מהם מונשמים.

מצבם של 144 מהחולים מוגדר בינוני והיתר במצב קל. 357 חולים החלימו מהנגיף ושוחררו. מניין הנפטרים עומד על 37 בני אדם.

מנתוני משרד הבריאות עולה כי מספר הנדבקים הגבוה ביותר בנגיף קורונה הוא בירושלים (1,003) ובבני ברק (966). בתל אביב ישנם 335 נדבקים, באשקלון 165, בבאר שבע - 118 ובבית שמש - 114.

בנט: מגיפת הקורונה מכה בבני ברק, הבעיה היא הקשישים