המשטרה איתרה חולה קורונה מאומת ששהה בישיבה בבני ברק במחיצת 17 אנשים נוספים. במשטרה ציינו כי הוא ידע שהוא חולה אך הגיע להתפלל במקום למרות זאת.
החולה מצידו הבהיר מאוחר יותר עם רועי ינובסקי כתב המשטרה של התאגיד כי בניגוד להודעת המשטרה לא שהה במחיצת המתפללים אלא היה בחדר נפרד. הוא ציין כי ביקש להתפנות כמה ימים קודם לכן כשאובחנה מחלתו.
לאחר דיון שקיים היום (שישי) ראש הממשלה בנימין נתניהו בנושא סיוע אזרחי לעיריית בני ברק, הוחלט כי לאור המצב המיוחד בו נתונה העיר בעקבות ההגבלות בגין מגיפת הקורונה, יוטל על צה״ל לאלתר להגיש את הסיוע האזרחי הנידרש לעיריית בני ברק כדי לממש את אחריותה.
בדיון שנערך בהשתתפות שר הפנים דרעי, שר הביטחון בנט, השר לביטחון הפנים ארדן, הרמטכ"ל כוכבי, ראש המל"ל בן שבת, מנכ"ל משרד הבריאות בר סימן טוב, מ"מ המפכ"ל כהן, האלוף (מיל') רוני נומה, ראש אגף בט"פ ועורף במל"ל ויועץ עיריית בני ברק, הוחלט כי יש לממש מיידית את ההנחיה החדשה.
בתוך כך, הידרדרות חלה במצבו של צעיר בשנות ה-20 לחייו, לאחר שחלה בקורונה. הוא הועבר היום (שישי) לבית החולים איכילוב בתל אביב כשהוא מורדם ומונשם.
מספר הקורבנות כתוצאה מנגיף הקורונה עומד בשעה זו על 37 לאחר שבמהלך הלילה הלך לעולמו גבר בן 71 שחלה בנגיף. החולה, שסבל ממחלות רקע משמעותיות, אושפז במחלקת הקורונה בית החולים שיבא והלילה הוא נפטר. משרד הבריאות מעדכן כי מספר החולים בישראל עומד על 7,030 בני אדם: 115 מהם במצב קשה ו-95 מונשמים.
