שר הביטחון ויו"ר ימינה, נפתלי בנט, סיפר במסיבת עיתונאים שערך כי המגעים עם הליכוד לגבי כניסת מפלגתו לממשלת האחדות - אינם מתקדמים.
"מאז הפגישה בשבוע שעבר לא היו מגעים עם נתניהו. תיק הבריאות לא הוצע לנו. השאלות בנושאי תיקים אינן מופנות אלינו, אנחנו מתואמים בינינו. השאלה האם נתניהו מוכן להכניס אותנו לממשלה", דברי השר בנט.
הוא ציין גם כי ניכר שראש הממשלה אינו ממהר להכניס את ימינה לממשלה החדשה. "את ההחלטות אני לא מקבל לפי נתניהו או לא נתניהו. אני תמיד את כל ההחלטות מקבל לטובת ישראל ומשתדל לא לתת לתחושות האישיות שלי להיכנס פנימה. אם נגיע לבחירות רביעיות - מה שאני מקווה שלא יקרה - נקבל החלטות כרגיל לטובת המדינה".
בנט הוסיף כי ראש הממשלה נמנע מלהזמינו לפגישה משמעותית בנושא אסטרטגיית היציאה ממשבר קורונה של משרד החינוך.
"לא הוזמנתי להשתתף בישיבת השרים מחר על נושא החינוך, תשאלו את ראש הממשלה למה", אמר. נזכיר כי במסיבת העיתונאים המליץ שר הביטחון לפתוח את מערכת החינוך כבר ביום ראשון הבא.