
חל שיפור נוסף במצבה של הילדה בת ה-11 שפונתה לבית החולים רמב"ם במצב קשה לאחר שנדבקה בקורונה.
הילדה החלימה מהנגיף אך הוגדרה במצב קשה עקב פגיעה לבבית כתופעת לוואי של המחלה. היום (רביעי) היא שבה להכרה מלאה ונושמת בכוחות עצמה.
הילדה תישאר להשגחה בימים הקרובים במחלקת טיפול נמרץ ילדים במרכז הרפואי רמב''ם שבחיפה.
אליהו ביטון, אביה של הילדה ותושב העיר אלעד, סיפר שלשום: "הילדה הייתה כאובה, ובתור אבא אתה לא יודע איך לעזור לבת שלך, הייתי חסר אונים. אני מבקש מכל עם ישראל לקרוא פרק תהילים להדס בת אורה. זה מאוד יעזור".
בת ה-11 שהתה עם בני משפחתה במלונית הקורונה "כינר", וביום שישי האחרון אושפזה עם תסמינים קשים. מצבה של הילדה הידרדר בתחילת השבוע והיא הועברה מבית החולים פוריה בטבריה למרכז הרפואי רמב''ם בחיפה.
אביה סיפר "ראו שיש הידרדרות בתפקוד של הלב. הנשימה שלה הייתה בסדר, אבל בגלל הירידה בתפקוד הלב החליטו כן להנשים אותה כדי שלא יהיו קריסות של שאר המערכות. הדס מאוד סבלה ואני ואשתי היינו רחוקים ממנה, אנחנו פשוט נשברים.
''זו תחושה מאוד קשה, אבל יחד עם זה, עם כל הכאב, 'גם אם אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עמדי'. אתה ממש ממש קרוב לבורא עולם ואתה מקבל כוחות של תקווה ואמונה, ובעזרת ה' היא תבריא ותצא מזה".
