רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו פרסמה השבוע את המתכון שלה לעוגת הביסקוויטים האהובה על המשפחה, וזכתה למטר של תגובות, רובן שליליות, מצד גולשים שטענו שכך לא מכינים עוגת ביסקוויטים.
התלונות עסקו בעיקר בשמנת המתוקה, אותה בחרה נתניהו שלא להקציף, בניגוד למקובל במתכונים רבים.
"אני את השילוב של השמנת המתוקה הייתי מעט מקציף", אמר הקונדיטור מיקי שמו לחדשות 12, "כשטובלים בחלב, אנחנו רק טובלים ומיד מניחים בתוך כלי ההגשה. לא משאירים הרבה זמן את הפתי בר בחלב בגלל שהפתי בר יקבל, פשוט מאוד, רטיבות יותר. אני מכין אותה עם אותם מצרכים אבל בטכניקה שונה".
השף שגב משה דווקא התחבר: "היא אשת ראש הממשלה והיא לא שפית. אבל אפשר להכין את העוגה הזו גם ככה, לא חייבים להקציף. טעמתי את העוגה הזו שהיא עושה לפני שנתיים... לא הייתי פותח מסעדה אבל זה עדיין היה טעים".
ראש הממשלה עצמו הגיב לסערה שהתחוללה, ופרסם תמונה שבה הוא נראה טועם מעוגת הביסקוויטים. ''גם השנה העוגה של שרה יצאה מצויין - מתוקה ולא חמוצה", כתב נתניהו באינסטגרם.