עודד רביבי
עודד רביביצילום: קובי ריכטר/TPS

ראשי רשויות מקומיות ביהודה ושומרון, תומכי הליכוד, קוראים לסיעת "ימינה" להצטרף לממשלה ולא לפגוע ב"ברית ההיסטורית" כשהחלת ריבונות נמצאת על סף הדלת, כהגדרתם.

לקריאה שותפים ראש המועצה המקומית אפרת עודד רביבי, ראש מועצת קרני שומרון יגאל להב, ראש מועצת גבעת זאב יוסי אברהמי, ראש מועצת אלקנה אסף מינצר, וראש העיר אריאל אלי שבירו.

"ימינה עמדה לאורך הדרך לצידו של ראש הממשלה נתניהו, במהלך הבחירות ולאחריהן היא גם קראה להטיל עליו את הקמת הממשלה", ציינו ראשי הרשויות.

"כל זאת מתוך ראייה לאומית והבנה כי היכולת הפוליטית והמדינית מאפשרות שעת כושר להחלת החוק הישראלי בהתיישבות יהודית ביהודה ושומרון", הוסיפו.

"על רקע ההזדמנות הזו שהיא אבן בחומה הבצורה של בניין הארץ. על רקע ההתמודדות עם משבר הקורונה ועל רקע האתגרים החברתיים נכון לה לימינה למצוא את הדרך להצטרף ולהיות חלק ממשלה היסטורית וטובה לישראל", קבעו ראשי הרשויות.

ח"כ איילת שקד: לצערנו נתניהו מעוניין לפרק את הבלוקחזקי ברוך