סמ"ר דניאל פומרנץ ז"ל נפל בקרב בשג'עאייה במהלך מבצע צוק איתן ב־2014. פוסט מרגש לזכרו כתב לוחם סיירת גולני, עמית בן יגאל ז"ל, שנפל אתמול במהלך פעילות מבצעית.
אמו של דניאל נחשפה למה שכתב עמית רק אתמול. בשיחה עם גולן יוכפז וענת דוידוב ב־103fm סיפרה על הטלטלה הרגשית שאחזה בה כשקראה את מה שכתב.
בפוסט שכתב עמית בן יגאל ז"ל קשר בין יום הזיכרון לחללי צה"ל וסיפורו של דניאל פומרנץ ז"ל, לתחושות שהוא חווה כחייל במדים: "כל דבר אתה משליך על עצמך ואם חס וחלילה לך יקרה משהו מה יקרה, וישר מפל מכל צד של העין יורד לו לאט לאט ושוטף לי את הפנים... והמפל ניהיה לשיטפון, הגרון מגרד, נשימות עמוקות כדי לעצור את הדמעות. בכל זאת, אתה על מדים", כתב.
"הייתי בהלם, ופתאום אני מזהה שהוא הלך במידה לא מבוטלת בדרכו של דניאל", אמרה הבוקר (ד') האם ורדה פומרנץ, "אני ממש בשוק מהחיבור שהיה ביניהם, בלי שידעתי כמובן. פתאום גיליתי עוד ילד שלי".