
עו"ד אליעד שרגא, יו"ר התנועה לאיכות השלטון, תקף את דבריו של ראש הממשלה נתניהו נגד היועץ המשפטי לממשלה ואת דבריו של חיים רמון שאמר כי אסור היה למנדלבליט לעסוק בענייניו של נתניהו אחרי שהגיש נגדו כתב אישום.
"כשאתה שומע איך שר משפטים לשעבר מתבטא ומעלה טענות הזויות כנגד הפרקליטות ונגד המערכת, האיש מדבר מהפוזיציה וכל הזמן מסית ומדיח כנגד מערכת המשפט".
בהמשך תקף שרגא בחריפות את ראש הממשלה, "מי שהתנגד למינוי של מנדלבליט זו התנועה לאיכות השלטון, ומי ששכב על השיש באולם ג' וקידש את המינוי היה נתניהו, ועכשיו הוא מקלל אותו? נתניהו טעה אז ואנחנו טעינו אז, חשבנו שזה יפריע לתפקוד של היועמ"ש וטעינו, ונתניהו טעה כי הוא חשב שיקבל טובות הנאה. שיושב ראש המששלה ומתבטא כך זו הסתה זה הדחה זה סישוי ופילוג, הוא מתיר את דמו של היועמ"ש".