חנוך דאום
חנוך דאוםצילום: באדיבות המצולם

הסטנדאפיסט והעיתונאי חנוך דאום הוציא היום (חמישי) ספר חדש הנושא את שם מופע הסטנדאפ שלו: "החיים הם תקופה קשה".

"זה ספר אישי ומצחיק אבל גם עצוב לפרקים", אמר דאום לערוץ 7. "יש בו אותי. זה ספר שיש בו מחשבות שמחות על חיים עצובים".

"זה ספר שמספק הצצה למוח של סטנדאפיסט עם הפרעות קשב", הוסיף. "זה ספר שאי אפשר להשיג בחנויות, רק דרכי. אבל יש בונוס שאפשר לקבל אותו עם הקדשה".

את הספר כתב דאום בעיקר בתקופת הסגר ובחודשי הקורונה בהם נקטע רצף המופעים שלו. "חלמתי על הספר הזה לבד, כתבתי אותו לבד וסיימתי אותו בחודשים ארוכים של קורונה", כתב בחשבון הפייסבוק שלו.

על כריכת הספר נכתב: "לחנוך דאום יש טיקים בעיניים וכיפה בכיס. הוא הוציא מספר ספרים בעבר, חלקם הפכו לרבי מכר, אבל אף אחד מהם לא דומה לספר שאתם אוחזים בידיכם. חנוך דאום – החיים הם תקופה קשה, הוא ספר שנכתב מזרם התודעה, סוג של ביוגרפיה מטורללת ומחשבות על החיים – חיים אשר בעיני המחבר הם קצרים, אך לא קצרים מספיק".

חנוך דאום - החיים הם תקופה קשה
צילום: חנוך דאום