זוהר לבקוביץ
זוהר לבקוביץצילום: עומר הכהן

איש העסקים זוהר לבקוביץ, אחד ממשתתפי התכנית הפופולארית "הכרישים" המחפשת משקיעים פוטנציאליים, מספר היום (שישי) על מפגש שהסתיים באכזבה גדולה.

"פגשתי עכשיו שני יזמים. רעיון ממש נחמד. נראים אנשים נעימים. משכילים. הכל טוב. סיימנו את הפגישה. רגיל. שגרתי. כיוון חיובי להשקעה. הם קמו לצאת מבית הקפה. בלי מסכות. כאילו אין קורונה בעולם. שאלתי אותם למה. תשובתו של אחד מהם היתה ישירה - כי לא אכפת לנו", הוא מספר.

"וואלה? ממש לא אכפת לכם? לא אכפת לכם כי אתם בורים שלא מבינים הדבקה? או לא אכפת לכם כי אתם קקות שלא ממש אכפת להם שכמה 'זקנים' ימותו ושהמשק יסבול סגר נוסף? בכל אופן, בבורים אני לא משקיע ובאנשים שלא אכפת להם להרוג אחרים אני משקיע עוד פחות".

לבקוביץ' הודיע "חברה, היה נעים לפגוש אתכם, יודע שאתם קוראים את הפוסט הזה. גם לי יש תשובה ישירה אליכם - סורי, שיהיה בהצלחה, אבל אני בחוץ!".