הכתב הצבאי יואב לימור סיפר היום (שלישי) בשיחה עם בן כספית וינון מגל ב-103FM על כתבה שפרסם בישראל היום ולפיה בצה"ל מחתימים את חיילי וקציני יחידת 8200 על טופסי ניגוד עניינים על מנת לשמור על ביטחון המדינה.
"יש כל מיני נסיונות של כל מיני חברות סייבר התקפי לשתות להם טכנולוגיה, לקחת טכנולוגיות לעשות העתקה בעולם האזרחי, זה פוגע ביכולות של מדינת ישראל, ושמידע יגיע לאוייבנו. במקביל מתנהל תהליך שבעיקר אותן חברות פונות למשרתים ב־8200 עם הצעות שאי אפשר לסרב להן, מציעים לו 30 עד 50 אלף שקל משכורת לחודש, קשה להם לעמוד בזה.
''זה כמו שאל-על הייתה פונה למפקד טייסת קרב, החבר'ה של 8200 מנהלים מלחמה, באמצע המלחמה החברות האלה מנסות להוציא אותן החוצה וזה פגיעה בביטחון מדינת ישראל, להוציא אנשים מתוך היחידה באמצע השירות שלהם זה לא אתי", אמר לימור.
בהמשך התייחס לתקיפות המיוחסות לישראל באיראן ואמר כי האירוע המשמעותי ביותר הוא הפיצוץ במפעל הצנטריפוגות בנתנז וכי סביר להניח שאיראן תרצה להגיב.
עוד הוסיף לימור כי יתכן שהתקיפה שבוצעה הלילה בסוריה היא ניסיון למנוע את התגובה של איראן, שמנסה לקדם נשק לכיוון ישראל כדי לאפשר לה להגיב על תקיפות ישראליות.