שיר השמחה של ישי לפידות ושוקי סלומוןבצלאל כהן

היוצר ואושיית הרשת שוקי סלומון פרסם אתמול (מוצ"ש) סינגל חדש בשם 'שיר השמחה' אותו הוא מבצע יחד עם הזמר ישי לפידות.

את 'שיר השמחה' כתב והלחין סלומון. את צילומי הקליפ המלווה את השיר המקפיץ ערכו השניים באיצטדיון בלומפילד יחד עם הפקה מושקעת ושלל רכבי יוקרה ואספנות נדירים.

"זה מרגש ומלהיב שכל עם ישראל מתחבר לשיר הזה", אמר סלומון לערוץ 7. "הגענו לעשרות אלפי צפיות בתוך כמה שעות. אני וישי פשוט מבסוטים, אנחנו רואים אנשים שמחים ברחוב וזאת הרגשה טובה".

"כל המטרה שלי בשירים שאני מוציא, היא להעביר מסרים חיוביים לציבור", הוסיף סלומון. "אם זה אהבת חינם, לשון הרע לא מדבר אלי, מזמור לתודה, שמחה ועוד. לשמוע יהודים שרים את השירים בכל העולם, זה הדבר שמשמח אותי יותר מהכל".

אורח מיוחד שמשתתף בקליפ המלווה את 'שיר השמחה' הוא "רב הסלבס", הרב מרדכי חסידים, שרוקד יחד עם סלומון, לפידות וחברים על כר הדשא באיצטדיון בלומפילד.