
סקר פנימי שנערך לפני כשבוע ע"י מכון הסקרים ״דיירקט פולס״ בקרב 1,631 משיבים בוגרים, מתפקדי תנועת הליכוד הרשומים במפלגה, מעלה כי מרבית הליכודניקים מעדיפים לצאת לבחירות.
כמעט מחצית מהנשאלים (48%) כי הם מעדיפים לקיים בחירות עכשיו על פני המצב הקיים, 38% מעדיפים את המצב הקיים על פני בחירות, ו-14% טרם החליטו.
רוב הנשאלים מתנגדים לרוטציה על כיסא ראש הממשלה, ובנוגע להחלפתו של בני גנץ בעוד כשנה את בנימין נתניהו, 56% התנגדו, 33% תמכו ו-11% טרם החליטו בנושא.
בשאלה במי יתמכו לראשות הליכוד לאחר עידן נתניהו, 31.8% מעדיפים את ח"כ ניר ברקת, לאחריו 21.5% מעדיפים את ח"כ גדעון סער.
בפער ניכר אחריהם נמצאים השר ישראל כץ (7.8%), השר יולי אדלשטיין (2.1%) והשרה מירי רגב (2.1%).
במידה ויתקיים סבב שני של בחירות לראשות הליכוד בו יתמודדו ראש בראש חברי הכנסת ניר ברקת וגדעון סער, יבחרו 49.9% מהנשאלים בח"כ ניר ברקת, ו-27% בח"כ גדעון סער.
שאר הנשאלים טרם החליטו או העדיפו מועמד אחר.