
החשש הכבד ביותר של אזרחי ישראל מלבד בהלת נגיף הקורונה והמשבר הכלכלי הלא פשוט - בחירות רביעיות, הוסר לפחות למספר החודשים הקרובים, בזכות הפשרה שהציע חבר הכנסת צבי האוזר באשר לסוגיית התקציב.
חבר הכנסת לשעבר מטעם מפלגת העבודה איתן כבל ויועץ התקשורת ברק סרי הביעו את דעתם על החשש הכבד מבחירות רביעיות וסקרו את המצב הפוליטי הלא פשוט במדינה בימים אלה.
על התנהלותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר כבל: "נתניהו עושה הכל ללכת לבחירות. זאת כבר לא שאלה אם גנץ חזק או לא, אנחנו לא מצליחים לשנות את המפה הפוליטית. כמעט אין תנודה לגוש המרכז שמאל וזה כל הסיפור".
סרי מצדו, הגיב לדברים: "נתניהו לא רוצה בחירות, והעובדה הזאת התגלתה לאנשי כחול לבן. אני חושב שקיבלנו אתמול גנץ אחר, הוא הבין שבעת הזאת נתניהו לא רוצה ללכת לבחירות, ולכן נראה אותו עם יותר ביטחון ועם אמירות מאוד בוטות".