הרווי'ס: בשר אמריקאי משובח בירושלים

השף חיים (הרווי) סנדלר החליט לרענן את התפריט של מסעדת HARVEY'S, מעשנת העץ הראשונה והיחידה באזור ירושלים ובין הבודדות בארץ.

סנדלר הציג תפריט מגוון עם מנות חדשות בשריות וצמחוניות. המסעדה מציעה מגוון עשיר של בשרים מעושנים בעץ בעישון איטי, בסגנון ברביקיו אמריקאי.

התפריט החדש לקיץ 2020 מציע מגוון מנות פתיחה מיוחדות ביניהן מגדל חציל בלאדי, טאקוס צלעות, טקסס ברביקיו נאצ'וס, מגוון סלטים, פופקורן צ'יקן ועוד.

החידוש האחרון במנות העיקריות בתפריט: סינטה 4 שעות בעישון עץ היקורי, חזה עוף מעושן והמבורגר של ג'ו ג'ו לצד פלטות בשרים מעושנים בין 12 ל-18 שעות בהרכבה אישית, מבחר סנדויצ'ים עם בשרים שונים, שורט ריבס, ספר ריבס כבש, שאטו בריאן, מדליוני פילה בקר, סטייק אנטריקוט ועוד.

הכי ניו יורק בישראל
צילום: אנדרו מלקובסקי
צילום: ערוץ 7


"האהבה האמיתית שלי הייתה מאז ומתמיד לבשר, ובמיוחד לסוגים שניתן ליישן ולעשן", מספר סנדלר. ''ההצלחה האדירה של מסעדת HARVEY'S הייתה הרבה מעבר לציפיות ואני מקווה שגם בימים אלה אנשים יגיעו ליהנות מהאוכל המאוד ייחודי ואיכותי שלנו".

הרווי סנדלר, יליד קנדה, עלה לישראל בשנת 2010 מוונקובר. סנדלר סיים את לימודיו כשף בשנת 2002 וקיבל את העיטור הקנדי RED SEAL. לאורך כל תקופת הכשרתו רצה להגשים את החלום הציוני ולעשות עלייה לישראל.

מסעדת Harvy's
צילום: אנדרו מלקובסקי

הרווי פתח מסעדות וחברת קייטרינג ועם השנים הפך להיות המוביל בקייטרינג הכשר בוונקובר לאירועים של עד 650 איש. הרווי עלה לישראל והמשיך לעסוק בתחום הקולינריה ובהמשך עסק גם באירועים פרטיים שם פגש בשותפו העסקי אשר יחד רכשו את גבריאל הירושלמית- והמשיכו את המסורת המאפיינת - מסעדת שף העושה שימוש בחומרי גלם משובחים תוך הקפדה יתרה על פרטים.

לפני כשנתיים פתח הרווי את מסעדת HARVEY'S, מעשנת העץ היחידה באזור ירושלים וכך הגשים חלום. לפני מספר חודשים פתח גם מסעדת המבורגרים - Harvey's Burger Shack
וחולם לפתוח עוד מקומות אוכל כדי להכיר לישראלים את הטעם האמריקאי המשובח.

כשר למהדרין. כתובת: בן שטח 7 ירושלים, טלפון: 02-6246444

שעות פתיחה: יום א'-ה' 12:00-23:00 יום שבת: מצאת השבת עד 23:00

צילום: אנדרו מלקובסקי
מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו