ראש הממשלה בנימין נתניהו הפתיע היום (שלישי) בביקור את הילדה אופק ראשון שסבלה בעבר מחרם חברתי בבית ספרה.
בפוסט שפרסם בפייסבוק כתב נתניהו, "פגשתי היום את אופק ראשון, שסבלה מחרם חברתי מצער לפני מספר שנים. כיום היא מובילה ב'סיירת החרם' של 'הצינור' במטרה לעזור לילדים כמוה שחוו שיימינג וביריונות".
"התרגשתי לפגוש היום נערה חזקה ורגישה שמשתמשת בניסיון שלה ובוחרת לעזור לילדים אחרים שעוברים את החוויה הקשה הזאת. דיברנו יחד על איך נוכל לקדם מטרה חשובה זו ולדאוג שאף ילד לא יצטרך לעבור שימינג, ביריונות או חרם", סיפר נתניהו.
לדבריו, "רעייתי שרה מובילה מאמץ חשוב נגד השיימינג ברשתות החברתיות ובמוסדות החינוך, והיא תסייע לנו להילחם בתופעה בכלים המקצועיים הטובים ביותר".
"כולנו ביחד חייבים להוקיע תופעות כאלה ולגלות ערבות הדדית. אסור לעמוד מהצד. ולך, אופק, את גדולה מהחיים. אנחנו שותפים למשימה וביחד ננצח", הוסיף ראש הממשלה.