יואב קיש
יואב קישצילום מסך חדשות 12

האם סגן שר הבריאות יואב קיש צבע את השיער? כך לפחות נראה מהופעתו האחרונה באולפן חדשות 12.

קיש התראיין הערב (ראשון) ל"תוכנית חיסכון" ודיבר על שלבי היציאה מהסגר, אולם התספורת החדשה שלו צדה את עיניהם של הגולשים.

''מישהו יודע מה קורה עם השיער של סגן השר יואב קיש? אולי שרה יכולה להשאיל לך את ספר הבית עוד לפני שייגמר הסגר", כתב אחד הגולשים.

גליה, גולשת נוספת, נתנה טיפ: ''האמת שמתאים ליואב צבע חום ערמוני. הייתי ממליצה לצבוע את כל השיער ולא להסתפק רק בחלק העליון של הראש''.

חבר הכנסת יואב קיש (52) מסיעת הליכוד מכהן כסגנו של שר הבריאות יולי אדלשטיין, ובעבר שימש כיו"ר ועדת הכנסת וכיו"ר ועדת הפנים.

מוקדם יותר היום הופיע קיש בוועדת החוקה וסיפר כי במשרד הבריאות פועלים לתת מענה למצב הקשה בעיר אילת. "מקדמים מתווה לפתוח את אילת, להקפיץ אותה בשלבים. לייצר מתווה בדיקות מהירות עם ראש העיר", סיפר קיש.

עוד אמר סגן השר: "המתווה עשוי לכלול אזורים נוספים חוץ מאילת. זה לא מתווה שיפתח מלונות בכל הארץ אלא יחייב כניסות ויציאות מפוקחות וסיבה כלכלית הגיונית, לא נעשה זאת בכל מקום מבודד. נעשה זאת רק כשנדע שנוכל לשמור על תחלואה ירוקה".