גדי גבריהו
גדי גבריהוצילום: יוסי זמיר

יו"ר ארגון השמאל 'תג מאיר', גדי גבריהו, שיחזר בגלי צה''ל כיצד נשדד רכבו אתמול (שני) על ידי פלסטינים בשומרון.

"נסעתי לכיוון ברקן, ורכב פלסטיני פגע בי מאחור. יצאנו מהרכב וכביכול בדקנו מה הנזק, והנוסע שהיה איתו נכנס למכונית שלי, התניע אותה וברח. אם המפתחות היו אצלי ביד ולא ברכב - זה היה יכול להיגמר אחרת. גם הטלפון נשאר באוטו", סיפר גבריהו.

יו"ר ארגון 'תג מאיר' סיפר עוד "משפחתי שמעה על כך מהתקשורת. לא ברור מדוע משטרת ישראל טרחה להדליף את האירוע עם שם מדויק, ולא שאלו אפילו אם רעייתי יודעת מהאירוע. מיד כשהגעתי למשטרה, הם מיהרו לתת לי קנס על הפרת הנחיות הקורונה".

כאמור, פלסטינים ביימו אתמול תאונה ופגעו ברכבו של גבריהו בשומרון. הנהג עצר לבדוק את הנזק והחשודים ניצלו את ההזדמנות ושדדו את הרכב.

השוד אירע ליד הכפר בידיה. גבריהו הגיע לשם כדי לבקר את משפחתה של עאישה א-ראבי שנהרגה מפגיעת אבן סמוך לרחלים.