
מגישים ותיקים בתאגיד ״כאן״, דן כנר, מלאכי חזקיה, איריס לביא, צבי סלטון ודן עופרי, יסיימו את את עבודתם בסוף השנה לאחר הגעתם לגיל הפנסיה.
באתר ״וואלה״ דווח כי על פי נוהל הפרישה של התאגיד, מי שהגיע לגיל פנסיה יוצא לפנסיה או יכול לבקש להאריך חוזה. המגישים קיבלו תחילה את אישור התאגיד להארכת עבודתם וכעת הודיעו להם כי הסדר זה לא יימשך.
כנר לא יגיש את מבזקי החדשות אך ימשיך להגיש את תכניתו "מתוק מאז" בימי שבת בכאן ב'.
הנהלת התאגיד אישרה את המשך עבודתם של המגיש אריה גולן, הכתבת הצבאית כרמלה מנשה והשדרן גדי ליבנה.
מכאן חדשות נמסר: "למרבה הצער, אנו נאלצים להיפרד בסוף השנה משורה של עובדים מסורים, אנשי מקצוע מהמעלה הראשונה, שהגיעו לגיל פרישה ויוצאים לגמלאות, כפי שקורה דרך קבע בכל ארגון גדול.
״אנו מבקשים להודות להם על תרומתם הגדולה להצלחתו של התאגיד ועל שנים של עבודה מקצועית ודרך משותפת. בימים אלו התאגיד מגבש עבור העובדים הפורשים מסגרת בה יוכלו להפוך לחונכים ולמנטורים לדור השדרנים והעורכים הצעיר, במטרה להעביר הלאה את הידע והניסיון שצברו", לשון הודעת התאגיד.