גלעד ארדן
גלעד ארדןצילום: שחר עזרן

הבניין שמאחוריי כמו שבטח זיהיתם הוא בניין האו״ם בניו יורק. השבוע מציינים כאן את ״יום האומות המאוחדות״ ואת כניסתה לתוקף של מגילת האו״ם לפני 75 שנה.

הבעיה העיקרית היא, שהאו״ם כבר די שכח את מה שכתוב במגילתו. למשל: פיתוח יחסי ידידות בין עמים ועוד מילים גבוהות המנותקות מהמציאות כאן.

ולמה אני אומר את זה דווקא עכשיו? כי אחרי שישראל עושה היסטוריה ומכוננת יחסים ושלום עם 3 מדינות בחודשיים(!) לא התקיים ולו דיון רשמי אחד בנושא זה באו״ם.

מה כן עומד לקרות מחר? תאמינו או לא, מחר תדון מועצת הביטחון במצב במזרח התיכון בדגש על ״הסוגיה הפלשתינית״. כן. קראתם נכון. אז מחר אופיע בפני מועצת הביטחון ואומר לה בדיוק את מה שאני חושב על סדר העדיפות שלה. וכמובן שגם אציג לה מיהו הצד שוחר השלום ומיהו הצד הסרבן והמסית.

לא הגעתי לכאן להגן על האו״ם אלא להילחם למען ישראל ולחשוף את האמת ואם האו״ם רוצה להיות ארגון רלבנטי נדרש בו תיקון מהיסוד.