
שר החינוך יואב גלנט מהליכוד ביקר היום (שלישי) ביישוב בית אל שבבנימין והשתתף בטקס חלוקת מחשבים לילדי בית הספר.
"הקורונה מייצרת לנו אתגר שאני מקווה ומאמין שאנחנו תוך זמן לא ארוך נתגבר עליו. בעז"ה את שנת הלימודים הבאה תשפ"ב נפתח ללא קורונה. חיסונים יגיעו ואני מקווה שנתגבר על זה לחלוטין", דברי גלנט.
בשיחה עם ערוץ 7 סיפר השר על מיזם חלוקת המחשבים והתקשוב שעלותו נאמדת ביותר ממיליארד שקלים. "אנחנו משלימים השבוע חלוקה של 60 אלף מחשבים מתוך 150 אלף מחשבים שנחלק עד סוף השנה האזרחית ברחבי הארץ. הדבר הזה נועד לצמצום פערים ולדאוג לכך שלכל ילד תהיה האפשרות ללמוד כאשר אנחנו דורשים ממנו ללמוד מרחוק".
"אני שמח להגיע לבית אל לא בפעם הראשונה ולא בפעם השנייה כשר בממשלות ישראל. בנינו כאן שכונה ואנחנו מתכננים שכונות נוספות. עשיתי את זה כשר בינוי ושיכון ואני שמח היום גם לספק 137 מחשבים לילדי בית אל. אשמח לסייע עוד בעתיד כי יש לנו הרבה מה לבנות בארץ ישראל", דברי השר גלנט.
הוא התייחס גם להחלטת קבינט הקורונה מאתמול לחדש את הלימודים לתלמידי כיתות ה'-ו'. "אנחנו נחזיר את כיתות ה', ו' באופן בטוח. ראינו שחזרת כיתות א' עד ד' וגני הילדים לא הביאה לעלייה בתחלואה מזה חודש.
''אנחנו נדאג שזה יקרה גם בכיתות האלה ואני מקווה ומאמין שלאחר שנחזיר את יא' ויב', נדבר גם על כיתות ז',ח', ט' ו-י'. את כולם אנחנו רוצים בבתי הספר. נעשה את זה באחריות, ברגישות ומתוך דאגה לחינוכם ולהשכלתם של ילדי ישראל".








