
למרות שעדיין לא ויתר על הניסיון להוכיח כי הבחירות האחרונות "לא היו הגונות וסבלו מזיופים קשים" כדבריו, רשת "פוקס ניוז" מאשרת את הדיווחים האחרונים כי הנשיא דונלד טראמפ מתכוון להתמודד שוב על הנשיאות בשנת 2024.
על פי הדיווח של כתב "פוקס ניוז" בבית הלבן, ג'ון רוברטס, בשיחות פרטיות שניהל עם יועציו וכמה ממקורביו אישר טראמפ את כוונתו להתמודד בבחירות הבאות כפי שפורסם לאחרונה, ואף אמר כי "הוא עשוי להודיע על כך עוד לפני או במהלך טקס השבעתו של ג'ו ביידן לנשיא ב-20 בינואר".
זאת במידה ומאמציו המשפטיים לשינוי תוצאות הבחירות ייכשלו בסופו של דבר. לדעת מנהלי קמפיינים קודמים ובכירים במפלגה הרפובליקנית, אם טראמפ אכן יודיע בשבועות הקרובים על התמודדות בבחירות הבאות, הוא יזכה לתמיכה של מרבית חברי המפלגה ולמעשה ימנע את ההתמודדות מולו מצד בכירים במפלגה שתיכננו להתמודד על הנשיאות ובהם השגרירה לשעבר באו"ם ניקי היילי, סגן הנשיא מייק פנס או הסנטור מרקו רוביו שהפסיד לטראמפ בפריימריז בשנת 2016.
"אם הוא יתמודד בשנת 2024, הוא בוודאי יהיה המוביל וככל הנראה גם יהיה המועמד", אמר רוביו לעיתונאים בקונגרס. גם אלכס קוננט, יועץ אסטרטגי בכיר למפלגה הרפובליקני, סבור בראיון לרשת "פוקס ניוז" כי אם טראמפ אכן יודיע על כוונתו להתמודד על הנשיאות שוב בעוד ארבע שנים "זה ישנה לחלוטין את הדינמיקה של המירוץ הבא לבית הלבן" כדבריו.
הוא הוסיף עוד כי "אף אחד לא היה רוצה להיות המועמד הראשון שמאתגר את טראמפ במירוץ לבחירות בשנת 2024. אם זה היה מירוץ פתוח, היינו רואים כמה מועמדים מבצעים מהלכים מוקדמים אגרסיביים ומבקרים בכמה מדינות מפתח עוד לפני סוף השנה הנוכחית", אמר קוננט.