המרכז הרוחני "אורות התורה" נמצא בשעות האחרונות לקמפיין מימון ההמונים להמשך פעילותו בבת ים והפצת תורה בכל הארץ.
רבנים ותלמידים רבים לקחו חלק בתמיכה באורות התורה, ביניהם הרב דודי דודקביץ' שאמר: "אורות התורה פועלים פעולה עצומה בבת ים ובכל הארץ".
הרב דב ליאור, לשעבר רבה של קרית ארבע חברון, הדגיש: "התרומה היא לא רק למוסדות של הרב דוד חי הכהן, אלא מסייעת לכל עם ישראל כולו, שירבו תורה, שירבו קדושה".
הרב אליקים לבנון, ראש ישיבת אלון מורה ורב המועצה האזורית שומרון, סיפר על חשיבות התמיכה בישיבת אורות התורה, "במקום הזה, בחלקת אלוקים הגדולה הזו של מוסדות אורות התורה, מתחנכים רבים רבים לתורה, להיטיב לכולנו".
ראש ישיבת מרכז הרב, הרב יעקב שפירא, הפליג בדברי שבח על ראש הישיבה ופועלו, "הרב דוד חי הכהן הוא מתלמידיהם הנאמנים של הרב צבי יהודה, וכל ראשי הישיבה במרכז הרב, והוא מנסה וגם מצליח להעביר בבהירות רבה את משנתם - אהבת התורה, אהבת העם וארץ ישראל".
הרב אלי סדן, ראש מוסדות בני דוד בעלי, אמר, "נדבקה נפשי בנפשו בעדינות, בחכמה, בעומק, בבהירות של התורה שזכיתי ללמוד ממנו, ושהוא, מתוך אהבת ישראל גדולה מוסר את הנפש בבת ים עשרות שנים להרביץ תורה בעם ישראל לכל העם".
גם הרב חגי לונדין מישיבת שדרות הצטרף לקריאה לתמוך, "המודל שהרב דוד חי הכהן הקים זה מודל שמשמש מגדלור והשראה למאות קהילות. ככה מקימים ב"ה תורה בעם ישראל."
רב העיר צפת, הרב שמואל אליהו, אמר, "אני פוגש בכל פעם אנשים שאומרים: 'אנחנו תלמידים של ר' דוד חי הכהן. רואים אותם מרחוק. הם ממש הולכים עם התורה שלו, וכל אחד במקום אחר מפיץ אור, מפיץ קדושה, מפיץ תורה."
זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן, פנה לציבור, "מן הראוי לתרום למוסדות האלה בעין יפה, ואין ספק שמי שתורם למוסדות האלה יזכה לברכה מן השמיים."
רב העיר בת ים, הרב אליהו בר שלום, ברך וחיזק אף הוא את העשייה של אורות התורה: "כרב העיר, יש לי חובה וגם זכות לעודד ולחזק את כל מי שעושה דברים בעיר שלנו למען שמו יתברך, למען התורה הקדושה."
45 שנה של עשייה - עם הפנים קדימה
רבות התוכניות העומדות על הפרק ובקהילת אורות התורה צריכים את הציבור על מנת להגשימן.
דוד אוחיון, מנהל הישיבה הגבוהה 'נתיבות ישראל': "בית המדרש הוא הלב הפועם של הקהילה שם צומחים תלמידי חכמים שלאחר מכן מאירים מתורתם בקהילה ובעיר.
ברצוננו להגדיל את בית המדרש על מנת שנוכל להמשיך להשפיע קדושה ורוחניות לכל מבקשי ה'."
בנוסף, מתכננת הקהילה להקים מכינה קדם צבאית - בשכונה שכיום יש בה סכנת התבוללות גדולה בשל השתלטות של משפחות ערביות. מדובר באזור בת ים - גבול יפו, מקום שזקוק לחיזוק התיישבותי תורני מיידי.
"הודות למו"ר הרב דוד חי הכהן שליט"א, שבא בשליחות הרב צבי יהודה זצ"ל, עם הרבה אמונה בבני אדם ואמון בטוב ובכוח של התורה - המפעל הגדול הצליח וסחף אחריו ב"ה הרבה משפחות", אומר דוד, "בימים מאירים אלו של חנוכה, חג של נצחון הרוח והקדושה, אנו מבקשים את עזרתכם על מנת שנמשיך בעוצמה קדימה ונאיר את כל העיר."