
חבר הכנסת שלמה קרעי (הליכוד) שוחח עם ניסים משעל וגיא פלג ב-103fm על המשבר הקואליציוני, ואמר: "רוב הסיכויים שכחול לבן הולכת עם עיניים עצומות לרווחה היישר לתוך התהום הפוליטי שלה. כחול לבן הוכיחה שהיא לא רצינית".
לגבי עזיבתו של גדעון סער את הליכוד, אמר קרעי: "הוא הבין שהוא מתרסק, אז הוא בחר לו דרך חדשה".
אתמול סיפר יו"ר הקואליציה ויו"ר סיעת הליכוד ח''כ מיקי זוהר כי אין מגעים בין הליכוד לכחול לבן שיאפשרו למנוע בחירות: "לא קורה שום דבר. נתק מוחלט, חסר תקדים. הם לא מוכנים לשמוע, לא מוכנים לנהל משא ומתן".
הוא ציין כי ניסה לקדם תהליך של פשרה, לפיו: "מקיימים קדנציה למשך 4 שנים מלאות, להבטיח רוטציה, לעשות שנתיים-שנתיים. נעשו הרבה ניסיונות גם מצידי ומצד גורמים אחרים, לא צלחו. הם נכון לעכשיו לא רואים את עצמם מגיעים איתנו להסכם".
"הולכים לבחירות והם לא עוברים את אחוז החסימה. זה עצוב מאוד, אין בזה היגיון פוליטי. המהלך הזה הוא התאבדות פוליטית", הוסיף זוהר.