לוזון. חזר לנצח
לוזון. חזר לנצחצילום: פלאש 90

מהפך במושבה. מעולם לא הצליחה מ.ס אשדוד לנצח פעמיים ברציפות את מכבי פתח תקווה. מעולם היא גם לא הצליחה לגבור עליה בשלושה משחקי ליגה רצופים ביניהן, כך קרה גם הערב (מוצאי שבת) כשדווקא פתח תקווה היא זו שניצחה את האשדודים בזכות שער דרמטי בדקה ה-92 ולאחר מהפך.

פתח תקווה, שהגיעה למשחק הערב אחרי שני הפסדים רצופים ושלושה משחקים ללא שער, קיוותה שלא לשחזר את ההישג השלילי עם ארבעה משחקים רצופים ללא שער לראשונה מאז 2015.

בדקה ה-16 פתח תקווה כבר דאגה כשראתה את שגיב יחזאל כובש נגדה. למזלה, 7 דקות אחר כך הצליחה להשוות את התוצאה משער בבעיטת עונשין מ-11 מטרים אותו בעט ארמנדו קופר פנימה.

פתח תקווה, שכל שלושת ניצחונותיה האחרונים היו משערים בתוספת הזמן, עשתה זאת שוב גם הערב כשליאל עבדה הצעיר שהוזכר כמועמד לחתום בחלון ההעברות הנוכחי בקבוצות פאר ברחבי אירופה, היה שם הערב בשבילה כשנגח את המהפך בדקה ה-92 והביא לניצחון חשוב לפתח תקווה שנשארת במעלה טבלת ליגת העל בכדורגל.