אוסנת מארק
אוסנת מארקצילום: Yonatan Sindel/Flash90

חה"כ אוסנת מארק פרסמה הבוקר (שני) פוסט תמיכה בראש הממשלה בנימין נתניהו בדף הפייסבוק שלה, על רקע דיון התשובה על כתב האישום במשפטו המתקיים הבוקר.

"היום יוצא לדרך שלב נוסף בניסיון החיסול הפוליטי של שלטון הימין המכונה תיקי נתניהו", פתחה מארק, עורכת דין במקצועה.

לדבריה, "אחרי שנחשפנו לשיטות החקירה הפליליות ולאופן המפוקפק בו גויסו עדי המדינה, אחרי שנדהמנו לגלות שהחקירה התבצעה ללא אישור כדין ובחוסר סמכות, אחרי שהתבהר שראש הממשלה כלל לא נחקר על מרבית האישומים המיוחסים לו, אחרי שהתביעה סירבה למסור מסמכים והקלטות בטענה שאין כאלה ולאחר מכן אלה צצו באורח פלא כנספחים לכתב האישום - אחרי כל אלה, מגיע שלב שמיעת עדי התביעה בעיתוי מדהים ואקראי לגמרי - בסמוך לבחירות".

"התביעה מבקשת להאיץ בשמיעת עדי התביעה, דרך מצוינת לתפיסתם לקעקע את אמינותו של ראש הממשלה בימים שלפני בחירות גורליות", הוסיפה מארק.

לטענת ח"כ מארק, "אם התיקים הללו היו מבקשים את הדין ואת הצדק, היו דוחים את שמיעת העדויות עד לאחר הבחירות כדי שחלילה לא ידבק בהליך רבב פוליטי. אבל הם לא! אלה תיקים תפורים שמראש היו פוליטיים ולכן הם מתנהלים באופן בוטה ומוטה במטרה להשפיע על מצב הדברים הפוליטי".

"הציבור לא קנה את הניסיון הזה בשימוע שהגיע לפני הבחירות, גם לא בהגשת כתבי האישום שהגיעו באופן מופלא בסמוך לבחירות והוא לא יקנה גם את זה. חפותו של ראש הממשלה תתברר ותתבהר, מגדל הקלפים ימשיך לקרוס וניסיון החיסול הפוליטי ייכשל ויגווע כלעומת שבא", קבעה.

"ראש הממשלה נתניהו, חֲזַק וֶאֱמָץ אַל תַּעֲרֹץ וְאַל תֵּחָת כִּי עִמְּךָ ה' אֱ-לֹהֶיךָ בְּכֹל אֲשֶׁר תֵּלֵךְ", חתמה מארק בברכה המצוטטת מספר יהושע.