בנט מתרגש באולפן ערוץ 7 החדש

יו"ר ימינה, ח"כ נפתלי בנט, השתתף היום (שלישי) בראיון חגיגי בהשקת אולפן השידורים החדש של ערוץ 7, ופתח: "קודם כל אני רוצה לברך 'שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה' על פתיחת אולפן ערוץ 7".

בהמשך הסביר בנט את ההתרגשות שניכרה על פניו, "זה מאוד מרגש אותי, גם ברמה אישית. באמת אני מתרגש. המשפחה שלי, אמא שב"ה חיה ואבא זכרו לברכה היו מעורבים רגשית ומעבר עם ערוץ 7".

"היום כבר מותר לספר שאבא הניח אנטנות ברחבי חיפה כדי לאפשר את השידורים ואחד הימים הכי שחורים שהיו לנו במשפחה, עד היום אני זוכר, היה כשסגרו את האוניה של ערוץ 7. הרגשנו כאילו סוגרים לנו את הפה", סיפר בנט.

"להיות פה היום בחנוכת אולפן יפה, מרשים, חדיש ואופטימי זו ברכה גדולה. אני מאחל לכל מאזיני הערוץ וצופי הערוץ עוד הרבה שנים של צמיחה ופריחה גדולה", הוסיף.