פורים הגיע וגם הפוליטיקאים מתחפשים ומתכוננים לקיים את מצוות החג, אבל יש מי שלא רק ישב הערב לשמוע מגילה אלא יקרא בעצמו.

עו"ד שמחה רוטמן מתכונן בימים אלה להיבחר לכנסת מטעם רשימת 'הציונות הדתית', והיום תיעד עצמו מתכונן לקרוא את המגילה בפני הציבור. ו-7 ברנז'ה ידע את כל אשר נעשה.

מי ששבר את הרשת היה העיתונאי והפרשן הבכיר עמית סגל, ששיתף תמונה שלו מחופש לקלפי (!) בפורים לפני כמה וכמה שנים. "מי מאיתנו לא התחפש פעם לקלפי", הוא כתב. היצירתיות עברה את אחוז החסימה.

מי מאיתנו לא התחפש פעם לקלפי

פורסם על ידי ‏עמית סגל Amit Segal‏ ב- יום רביעי, 24 בפברואר 2021

לא מחכים לסיפוח: פורום נדלן יו"ש התארח למפגש חברים ביישוב לשם במשרדים של חברת הנדל"ן המצליחה 'הרי זהב'. מנכ"ל הרי זהב שלומי ורמשטיין ניצח על הבשרים. ערן רולס, יו"ר מרכז הבניה הישראלי ומנכ"ל הפורום בירך את הרי זהב וחברי הפורום על פעילותם ואיחל שיו"ש תהפוך למקום השקעות נדל"ן מצליח. המארח, זאב אפשטיין, הבעלים של 'הרי זהב', סיפר על שיווק מחוץ לקופסה של הפרוייקט בלשם.

שלומי ורמשטיין עם פורום הנדל"ן
צילום: אבינועם גואלמן

בעולם הקולנוע היהודי התקיים השבוע איחוד מרגש ואנחנו ב-7 ברנז'ה עקבנו. חברת 'הגל היהודי' של ישראל סלנט מנכ"ל ערוץ מאיר לילדים וחברת 'שינובי מדיה' של שניאור אנטבי חתמו על חוזה שותפות. בשמחה ובהתרגשות בישר אנטבי על העבודה המשותפת שתחל כעת. אל ערב השקת המותג החדש הגיע גדעון קופרמן מנכ"ל 'בראשית' וחבר הנהלת 'מרכז אחים ליזמות ועסקים', שבמתחמי החברה שלו שוכנים משרדי 'שינובי'. אנטבי לא שכח להודות לחבריו אלעזר שטראוס ואמיתי סבג. 7 ברנז'ה מחכים לבשר לכם עוד בשורות טובות.

גדעון קופרמן, שניאור אנטבי, ישראל סלנט, אלעזר שטראוס ואמיתי סבג
צילום: באדיבות המצולם

מרגש: הרב דב ביגון חגג השבוע יום הולדת 81. הוא בחר בתאריך המיוחד הזה להשיק את האתר החדש של ערוץ מאיר. לרגל יום הולדתו והשקת האתר החדש העניק הרב ראיון לעיתונאי דביר עמר מהעיתון 'בשבע'. 7 ברנז'ה מאחלים עוד שנים של עשייה מבורכת.

הרב דב ביגון חוגג 81
צילום: ערוץ מאיר