
עו״ד יום-טוב כלפון, פעיל הסברה המופיע בערוצי הטלוויזיה הצרפתיים ומועמד מס׳ 11 ברשימת ימינה המייצג את הקהילה הצרפתית, הגיע היום (שלישי) לביקור בטל מנשה כדי לחזק את בנימין הורגן ולעזור בפעולותיו מול ממשלות צרפת ונגד ההסתה של הרש״פ.
בנימין הוא בעלה של אסתר ז״ל אף היא ילידת צרפת תושבת טל-מנשה ואם לשישה שנרצחה באכזריות לפני כשלושה חודשים כשיצאה להליכה ביער ריחן.
כמו כן הדגיש כלפון את חשיבות קיזוז משכורות המחבלים בהתאם לחוק שעבר בישראל לפני שנתיים ובפועל לא מיושם דיו.
"באתי לכאן כדי לחזק את בנימין ואת משפחת הורגן היקרה. כמו רבים מדוברי הצרפתית בישראל הכרתי את אסתר דרך כתביה בעיתונות דוברת הצרפתית והזדעזעתי באופן עמוק מרציחתה האכזרי.
ברצוני להיבחר לכנסת כדי לעזור למשפחת הורגן ומשפחות נפגעי הטרור למיגור ההסתה הפרועה של הרש״פ ומימון הטרור על-ידה לרבות באמצעות הסברה ופעולות כלפי צרפת. חברי לרשימה, שי מימון מנהל מאבק מזה שנים כנגד כספי הטרור ויש חשיבות להרחיב את המאבק גם כלפי חוץ".

