מימין: וולדיגר, מינקה, סמוטריץ' והדרי
מימין: וולדיגר, מינקה, סמוטריץ' והדריצילום: דוברות

יו"ר מפלגת הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ' ומספר 2 ברשימה עו"ד מיכל וולדיגר נפגשו היום (חמישי) עם יו"ר תנועת אמונה ליאורה מינקה ומנכ"ל התנועה דוד הדרי, לשיחה על הציונות הדתית, תפקידיה ואתגריה.

בפגישה הדגיש ח"כ סמוטריץ' את התרומה של תנועת "אמונה" לחברה הישראלית ושב על המחויבות של מפלגת הציונות הדתית להמשך התמיכה והסיוע לתנועת ''אמונה''.

''מפלגת הציונות הדתית כמו גם תנועת האישה הדתית ׳אמונה׳ פועלים לחיזוק הציבוריות הציונית הדתית ובשילוב ידיים, יחד, נעשה הרבה טוב למדינת ישראל. שמה של התנועה מבטא כל כך הרבה - 'אמונה'. זו שליחותנו וזה תפקידנו. לפעול יחד, למען הערכים שכולנו גדלנו עליהם, למען נשות הציונות הדתית, למען נוער וילדי הציונות הדתית למען ערכי הציונות הדתית ולמען הציבור הנהדר הזה.

''אני מודה מקרב לב לליאורה ולדוד על הפגישה החשובה ואני מאמין שיחד, הציונות הדתית על כל רוחבה וגווניה נפעל על מנת להפוך את מדינת ישראל למקום שעוד יותר טוב לחיות בה״, הוסיף סמוטריץ'.