
החומרים
600 גרם בשר טחון של טלה עם עגל (תערובת קבב)
1 בצל גדול קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות נענע קצוצה
כפית קינמון טחון
50 גרם צנוברים קלויים
1 עגבנייה ללא מיץ וגרעינים,קצוצה (לא הכרחי)
3/4 כוס טחינה גולמית
1 ורבע כוס מים
מיץ משני לימונים
4 שיני שום כתושות
מלח
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
• מכינים את הטחינה (מערבבים את הטחינה עם המים, מיץ הלימונים, שיני השום והמלח).
• מערבבים את הבשר עם שאר החומרים (מלבד הטחינה ופירורי הלחם) ומניחים בתבנית חסינת חום ומשומנת.
• צולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, ל-10 דקות.
• יוצקים מעל את הטחינה, מפזרים את פירורי הלחם ואופים עוד כ-15 דקות עד שיזהיב.