
החומרים (ל-4 מנות)
300 גרם טופו חתוך לקוביות של 1x1 ס"מ
1 גזר בינוני חתוך לרצועות דקות
1 גבעול סלרי חתוך לרצועות דקות
חצי שורש פטרוזיליה חתוך לרצועות דקות
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1 בצל ירוק חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף קארי אדום או ירוק
1 וחצי כוסות חלב סויה 'אלפרו' ללא סוכר
1 כף שמן קנולה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות בוטנים קצוצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
• במחבת לוהטת צורבים יחדיו את הירקות והטופו בשמן קנולה
• מתבלים במלח ופלפל, קארי ורוטב סויה
• מוסיפים את חלב הסויה ומבשלים כ-3 דקות על אש גבוהה
• מעטרים בבוטנים קצוצים ומגישים
• לגיוון, ניתן לפזר מעל צרור כוסברה ולהגיש כתוספת לאורז מלא.