
מילוי 1:
למרוח פרוסה במיונז דל ומעט חרדל להניח רצועות בצל חי בשכבה אחת על הפורסה, לסגור בפרוסה השניה ולהכניס לטוסט פסים עד שמתקשה ונשחם מעט.
מילוי 2:
למרוח מיונז דל ,להניח רצועות גמבה, לפזר מעט מלח ואבקת שום ולהכניס לטוסט עד שהגמבה מתרככת.

מילוי 1:
למרוח פרוסה במיונז דל ומעט חרדל להניח רצועות בצל חי בשכבה אחת על הפורסה, לסגור בפרוסה השניה ולהכניס לטוסט פסים עד שמתקשה ונשחם מעט.
מילוי 2:
למרוח מיונז דל ,להניח רצועות גמבה, לפזר מעט מלח ואבקת שום ולהכניס לטוסט עד שהגמבה מתרככת.