
החומרים
1 גביע גבינת מסקרפונה
2 גביעי ריקוטה
3/4 כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כוסות קוביות אבטיח
200 גרם בישקוטים
אופן ההכנה
• בקערה גדולה מערבבים את הגבינות, הסוכר, המיץ וקליפת הלימון לתערובת אחידה.
• מרסקים את קוביות האבטיח בממחה ומוסיפים כרבע כוס לתערובת הגבינה. מעבירים חצי כוס לקערית קטנה ואת היתר שומרים במקרר.
• חוצים חצי מהבישקוטים לשניים וטובלים כל אחד במיץ האבטיח שבקערה. מעמידים אותם על הצד החתוך מסביב לדפנות תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ או בתבניות אישיות. מסדרים את יתר הבישקוטים הטבולים בתחתית התבנית.
• יוצקים את תערובת הגבינות ומיישרים את פניה. מצננים 4 שעות לפחות. לפני ההגשה מקשטים בקליפת לימון מגוררת ופרוסות אבטיח.