מרק קישואים
מרק קישואיםצילום: Thinkstock

החומרים
1 ריצ' לבישול ולהקרמה
1 ק''ג קישואים חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים, מקולפים, חתוכים לקוביות
1 בצל גדול מקולף, חתוך לקוביות
1 ליטר מים
2 כפות מרק טעם עוף
1 כף שמיר טרי קצוץ

אופן ההכנה
• מכניסים את הקישואים, תפוחי האדמה והבצל לסיר.
• יוצקים את המים ומביאים לרתיחה.
• מבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
• טוחנים את הירקות היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ומחזירים לסיר.
• מוסיפים ריצ' לבישול ולהקרמה ומתבלים באבקת מרק.
• מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.
•  בסמוך להגשה, מוסיפים את השמיר למרק, מערבבים היטב ומגישים.