החומרים 5 כוסות אורז יסמין 1 דלורית פרוסה לפרוסות של חצי ס"מ, עם הקליפה 2 בצלים קוביות 4 כפות שקדים פרוסים קלויים 4 כפות צימוקים 1 כף דבש מפרחי הדרים או דבש מפרחי בר 2 כפיות קינמון טחון 4 כפות שמן זית מלח חצי כפית פלפל שחור חופן עלי נענע קצוצה אופן ההכנה • בסיר גדול עם כשני ליטר מים וכפית מלח, מבשלים את האורז. 6 דקות מרגע הרתיחה האורז צריך להיות נעים לנגיסה אך לא רך. מסננים היטב. • במחבת או בסיר רחב מחממים 2 כפות שמן זית. מוסיפים בצל, דבש וכפית קינמון. מערבבים ומטגנים עד הזהבה. • מוציאים את הבצל לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומניחים את הדלורית. מוסיפים כפית קינמון, מלח ופלפל ומערבבים מעט. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים מכוסה 20 דקות עד לריכוך קל. • מגבירים להבה, מוסיפים אורז, בצל, צימוקים, נענע, ומערבבים. מכבים ומוסיפים שקדים.