חומרים למרק: 500 גרם בשר עם עצם 3 ליטר מים 1 כף אבקת מרק בטעם עוף 1 בצל 2 גזרים 1 סלק לבן 1 שורש פטרוזיליה 1 שורש סלרי 1 פלפל אדום 1 פלפל ירוק בהיר 2 עגבניות בשלות 1 צרור פטרוזיליה 1 צרור שמיר מלח פלפל שחור גרוס מיץ לימון חומרים לכדורי הבשר: 500 גרם בשר טרי טחון 2 פרוסות חלה ללא הקרום 1 בצל גדול מרוסק רבע כוס אורז בסמטי שטוף 1 ביצה מלח פלפל שחור גרוס הכנת המרק • בסיר גדול מבשלים את הבשר עם המים במשך שעה וחצי. • מוסיפים את הירקות קצוצים דק. הכנת כדורי הבשר: • משרים את פרוסות החלה במים. סוחטים ומפוררים. • מערבבים עם יתר החומרים לתערובת אחידה. • צרים בידיים לחות כדורים, ומכניסים למרק לבישול של שעה.